Freedance Utrecht

8 juli - iedere 2de zaterdag van de maand

één prijs hele avond: E16 en nieuwe locatie!

MENU

Muziek en dj’s

 

De dj van de avond speelt muzikaal in op de sfeer en dansenergie die ontstaat tijdens de workshop. Zo kunnen wij, dansers nog verder spelen, verkennen en ons verdiepen in onze meditatieve ervaring, alleen en samen. Er is ook ruimte voor verstilling, met name aan het einde van de avond.

 

Dj Aloes

Dj Aloes draait al een aantal jaren met liefde voor dans en muziek op diverse dansavonden in Nederland. Zij creëert een verrassende muzikale mix in het moment, waarbij ze afstemt op de dansenergie. Ze onderzoekt muzikaal wat er nog meer wil en kan bewegen. Soms nodigt haar muziek uit tot extraverte expressie, soms tot meer introverte bewegingen. Bij Freedance Utrecht zal zij intunen op de workshop voor haar dj- set. Zij speelt door op wat daar wordt ingezet en wakker gemaakt. Er is ruimte voor spelen, verbinden, versnellen, vertragen en verstillen. Zij ziet uit naar onze dans op de dansvloer van Studio 3.

 

Gast-dj: Af en toe is er een gast-dj. Je krijgt dan een andere opbouw, wellicht iets andere genres en sfeer maar de muziek zal vooral afgestemd blijven.

 

 

14 januari dj Marold

Marold weeft zeer uiteenlopende muziekstijlen en ritmes samen tot een swingend geheel. De mix doet jouw lichaam extatisch dansen en opent je hart. Het laat je ziel wortelen en je spirit vliegen.

 

 

Dj Aloes