Freedance Utrecht

9 dec - iedere 2de zaterdag van de maand

workshop incl dans E16 / vrij dansen E12

MENU

Muziek en dj’s

 

De dj van de avond speelt muzikaal in op de sfeer en dansenergie die ontstaat tijdens de workshop. Zo kunnen wij, dansers nog verder spelen, verkennen en ons verdiepen in onze meditatieve ervaring, alleen en samen. Er is ook ruimte voor verstilling, met name aan het einde van de avond.

 

Dj Aloes    14 okt en 09 dec

 

Dj Aloes draait al een aantal jaren met liefde voor dans en muziek op diverse dansavonden in Nederland. Zij creëert een verrassende muzikale mix in het moment, waarbij ze afstemt op de dansenergie. Ze onderzoekt muzikaal wat er nog meer wil en kan bewegen. Soms nodigt haar muziek uit tot extraverte expressie, soms tot meer introverte bewegingen. Bij Freedance Utrecht zal zij intunen op de workshop voor haar dj- set. Zij speelt door op wat daar wordt ingezet en wakker gemaakt. Er is ruimte voor spelen, verbinden, versnellen, vertragen en verstillen. Zij ziet uit naar onze dans op de dansvloer van Theaterhuis de Berenkuil.

 

  

Dj Skywalker    11 nov

 DJ Ed

Muziek en vrije expressie dans zijn de grote passies van DJ Skywalker; 5Ritmes, Trance Dance, Contact Improvisation, Movement Medicine, Biodanza...

Bij deze dansvormen komen alle muzieksoorten wel voorbij.

Muziek vind ik “food for the soul”. Ik leid je met mijn Global Beats door een muzieklabyrint met invloeden uit alle werelddelen.

Ik wil je uitdagen om je hoofd leeg te maken en conditioneringen los te laten zodat het lichaam alleen nog maar danst, je eigen dans of in contact met je mededanser(s).

Graag speel ik mijn muziek voor de bewuste dansgemeenschap. Mijn muziek is een auditieve expressie van de liefde, compassie en emotie die ik dagelijks ervaar.

Verwacht een reis door vele lagen, genres en tempo’s. Wees voorbereid om te worden meegenomen door je geest, je lichaam en je ziel in golven van ritme & bas, harmonie & melodie en auditieve liefde...

Omdat ik mijn grote passie ’zelf dansen’ niet kan beteugelen ben ik zelf ook regelmatig op de dansvloer te vinden. 

"I play music to help others break free"

 

Dj Marold    09 sept

 

Dj MaroldMarold weeft zeer uiteenlopende muziekstijlen en ritmes samen tot een swingend geheel. De mix doet jouw lichaam extatisch dansen en opent je hart. Het laat je ziel wortelen en je spirit vliegen.