Freedance Utrecht

START (hopelijk) WEER za 15 MEI

dansavond + workshop in GARDEREN

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier

MENU

Freedance buiten!

NIEUWS: Oktober 2020

Freedance buiten komt weer terug in het volgende voorjaar 2021.

 

NIEUWS: Juli 2020

Wat is er de afgelopen maanden veel van ons allen gevraagd en wat hebben we ons best gedaan er het beste van te maken. Maar na lange tijd van strenge maatregelen en beperkingen dringt de behoefte naar vrijheid zich behoorlijk op. Gelukkig is er nu weer wat meer ruimte, dus belangrijk aan die behoefte ook gehoor te geven. En daarom: we gaan weer ontmoeten, verbinden en dansen! Met elkaar. Buiten. 

 

 Freedance buiten

 

Onlangs ben ik samen met mijn partner Paul verhuisd naar een prachtige buitenplek bij Garderen en nodig ik jullie van harte uit op deze mooie plek de dans met andere dansers weer op te pakken.

Hiermee zal jullie vertrouwde Freedance vanaf 11 juli de hele zomer tot eind september er iedere zaterdagavond zijn! (Bij redelijk droog weer.) Maak tijdig online jouw belangstelling bekend, het aantal plekken is beperkt voor deze besloten avonden.

Over jullie vertrouwde Freedance in een ander z(S)omerjasje lees je hieronder ales.

Laten we blij en vrij vooruit zien.
Met zonnige dansgroet van Carla Somer

 

 afbeeldingen/compilatie 11 juli.png

 

Silent Freedance

naar ieders behoefte

silent danceOmdat we graag vrienden op de Veluwe willen maken - en houden - zullen we met draadloze koptelefoons dansen. ’Silent Disco’ is een beproefde manier om helemaal in de muziek op te kunnen gaan zonder de omgeving overlast te bezorgen. Wel zal de muziek zonder koptelefoon zachtjes te horen zijn als je even wilt uitblazen maar toch betrokken wilt blijven bij de dansvloer. En verder kan een ieder op de dansvloer het volume aan zijn eigen hoofd regelen. Prettig toch?!

 

De plek

de maatregelen en voorzieningen

 

afbeeldingen/Irene en Paul FDB.jpgUiteraard is er toestemming van de gemeente om Freedance buiten bij ons in de tuin te laten plaats vinden. En zeker zullen we dit doen met inachtneming van alle regels en voorschriften waar we in deze tijd rekening mee moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan voldoende loop- en dansruimte voor het aantal dansers als stromend water en zeep om die handen maar weer eens te wassen. Graag laat ik het verder vooral aan de verantwoordelijkheid van een ieder.
Onze dansvloer is een groot gazon rondom de notenboom die kleurrijk verlicht zal worden. Dans op blote voeten of op schoentjes met zachte zolen. We kunnen uitrusten met een drankje bij een kampvuur. En er zal iets zijn waar je je kunt omkleden en je spulletjes kunt bewaren.

 

De sfeermakers

het programma
kampvuurOp een prachtige plek in de natuur, temidden van bossen, akkers en weides ontvangen wij jullie. En onze DJ’s Aloes, Marold en o’Nysos zullen er afwisselend zijn om er met ons een heerlijke avond van te maken. Per avond zal er iets gezamelijks worden aangeboden als indansen of een workshop (max 1 uur). En met het Freedance- en uY dance team - Bernadette, Sietse, Joost, Monique, Anke, Tilly, Nicola, Geertje en Louis - zal het je aan thee, sap en vers fruit niet ontbreken.

 

 

afbeeldingen/fotostrip Freedance buiten.jpg 

 

het rooster zomer 2020 (onder voorbehoud)

11 juli DJ Marold

18 juli DJ Aloes

25 juli DJ o’Nysos

01 aug DJ Marold

08 aug DJ Aloes

15 aug DJ o’Nysos

22 aug DJ Marold

29 aug DJ Aloes

05 sept DJ o’Nysos 

12 sept DJ Marold

19 sept DJ Aloes

26 sept DJ o’Nysos

 

Medicine Movement door Marold Emmelkamp

Embodiment Dance door Marjon van Opijnen

yU dance door Linda Ravenhorst en Evert van As

Medicine Movement door Marold Emmelkamp

Authentic Relating door Evert van As en Barbara Wevers

yU dance door Linda Ravenhorst en Erwin Lindeijer

Medicine Movement door Marold Emmelkamp

Freedance door Clarissa Mainze

Embodiment Dance door Marjon van Opijnen

Medicine Movement door Marold Emmelkamp

Freedance door Clarissa Mainze

Embodiment Dance door Marjon van Opijnen

 

 

Reserveren vooraf

en meer practische zaken

entree FDBTijden
Vanaf 19:00 uur kan je al inlopen en landen.
We willen de avond graag zoveel mogelijk met zijn allen starten en afronden. Daarom stellen we het op prijs als je om 19:30 uur bij de begincirkel bent voor samen indansen of een workshop (max 1 uur). En om 23:00 uur is er een eindcirkel voor de gezamelijke afronding. Uiteraard kan je ook later komen en eerder vertrekken.

Reservering en bijdrage
Via deze link kan je direct reserveren. LET OP! Het is niet mogelijk zonder reservering aan deze besloten dansavonden deel te nemen. Het aantal plaatsen is tot 50 begrensd. De bijdrage voor een dansavond incl drankjes, fruit en gebruik koptelefoon is € 20.

 

Iedere zaterdagavond 11 juli - 26 sept   Bijdrage: € 20
Inloop: Tussen 19:00 en 19:25 uur   Workshop: 19:30 uur   Afsluiting: 23:00 uur

Adres: volgt na reservering

Parkeren: gratis op loopafstand

Carpoolen: vraag en aanbod

 

Oproep: Assistenten gezocht

met voldoende tijd om ook zelf te dansen


/fruit en sap tafelWe zijn inmiddels voorzien van een fijn en compleet team!

Maar laat maar weten als je voor de toekomst op onze wachtlijst wilt.

 

 

 

 

 

 

 

Annuleren

Jouw betaalde reservering kan niet worden geannuleerd, is datum-vast en kan niet voor een andere datum worden geruild. Wèl is het mogelijk om een andere danser blij te maken met jouw reservering. Geef dat tijdig per mail aan ons door.

Als wìj de avond onverhoopt annuleren, bijvoorbeeld als het pijpenstelen regent, dan storten we uiteraard het bedrag retour. Annulering door regen zullen wij uiterlijk op de dag zelf om 17:30 uur aan alle gereserveerde dansers per mail laten weten. Bij een enkel buitje zal de avond gewoon doorgaan en zijn er schuilmogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier